Incompany - Ter AA Werkt

Dicht bij de praktijk

Incompany

Scholing voor je werknemers inpassen in de werkdag? Dat kan. Het gemak van een incompanytraining is dat je medewerkers geen tijdsverlies hebben om te reizen naar de leslocatie. Bovendien volgen ze de training op de bekende werkplek, dicht bij het werk.

We stemmen het traject af op het niveau van de medewerkers, hun voorkennis, de mogelijkheden én de specifieke wensen van je bedrijf of instelling.

 

Voordelen:

  • Je training of opleiding sluit naadloos aan op de behoeften van jouw bedrijf of instelling
  • Medewerkers hoeven niet te reizen, waardoor de opleiding makkelijk is in te passen in de – vaak al zo drukke – werkdag
  • Startmoment wanneer het jou past
  • Docenten kennen de sector en de praktijk
  • We zijn een opleider dicht bij huis, we kennen niet alleen de sector, maar ook de regio
  • We zijn een partner in opleiden; we kijken vooruit, zodat de opleiding duurzaam is en ondersteunen bij subsidieregelingen

Hoe Ter AA Werkt

Bestaand aanbod of maatwerk

Voor incompanytrainingen kun je kiezen uit het bestaande aanbod, of voor maatwerk. Met onze opleidingsadviseur breng je de behoeften van je bedrijf of instelling in kaart, kijk je naar het kennisniveau van de medewerkers en hun beschikbaarheid. Samen stippelen we het traject uit.

 

Aandacht en begeleiding

Voor de incompanytraining komen onze docenten naar je bedrijf of instelling. Ter AA Werkt vindt aandacht voor en begeleiding van de cursisten erg belangrijk. Tijdens de trainingsdagen is hier ruimte voor. Maar ook daarbuiten kunnen je medewerkers met vragen terecht bij de docent per mail of tijdens een telefonische afspraak.

Diploma, certificaat of bewijs van deelname

Afhankelijk van de inhoud van de opleiding, ontvangen de medewerkers na afloop een praktijkverklaring, bewijs van deelname, erkend mbo-certificaat of een volwaardig mbo-diploma.

 

Opleidingskosten & subsidies

Toegesneden op de opleidingsbehoeften en groepsgrootte, berekenen we de opleidingskosten. We houden daarbij rekening met de beschikbare subsidies.

icon

Meer weten?

Wil je weten wat Ter AA Werkt kan betekenen voor jouw team? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze opleidingsadviseur.

Klik hier

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?