Algemene informatie voor bedrijven - Ter AA Werkt

Voor bedrijven & instellingen

Met ons kom je verder!

Gratis of voordelig scholen?

Kijk welke subsidies beschikbaar zijn

Klik hier

Je vakgebied blijft in beweging. Om ervoor te zorgen dat je als bedrijf of instelling aangesloten blijft op de nieuwste ontwikkelingen, is het belangrijk dat je medewerkers blijven leren en groeien. Een investering in menselijk kapitaal. Dit doen we samen en kan op verschillende manieren.

We verzorgen een vast aanbod van opleidingen en cursussen, maar maken het ook graag op maat. De cursus of opleiding wordt volledig afgestemd op de leerbehoeften en de uitdagingen waar jouw organisatie voor staat. Daarbij letten we op het niveau, de vaardigheden en groeiwensen van jouw medewerkers. Ter AA Werkt is daarom dé partner in opleiden.

Maatwerktrajecten en subsidiemogelijkheden

Pasklaar

Ter AA Werkt kent het werkveld en weet alles van opleiden in sectoren die continu in beweging zijn. Onze opleidingsadviseurs kijken daarom graag mee naar de opleidingsbehoeften van jouw organisatie, zodat je werknemers de opleiding krijgen die de organisatie vooruit helpt. Deze maken wij graag op maat.

We denken graag mee

Onze opleidingsadviseurs kennen de sector en de actuele ontwikkelingen, de dynamiek in de regio en uiteraard het vakonderwijs. Samen met jou brengen we de opleidingswensen in kaart en kijken we naar het meest gepaste traject. Dat kan variëren van een opfriscursus van één dagdeel tot een meerjarige opleiding met een mbo-diploma als resultaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

icon

Maatwerktrajecten

Wil je weten wat wij kunnen doen met jouw opleidingswensen?

Lees meer
icon

Incompany

Graag je medewerkers in eigen huis opleiden?

Lees meer

Algemene voorwaarden

Voor alle maatwerktrajecten, incompanytrainingen en cursussen voor bedrijven en instellingen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van ROC Ter AA van toepassing. Je kunt deze downloaden via de knop hiernaast.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?