Algemene informatie bouw & infra - Ter AA Werkt

Zichtbaar resultaat

Over bouw & infra

Gratis of voordelig deze opleiding of cursus volgen?

Kijk welke subsidies er voor jou gelden

Klik hier

Werk je in de bouw, dan houd je je bezig met de bouw en het onderhoud van gebouwen, huizen en wegen. Denk aan beroepen als timmerman, interieurbouwer, schilder, metselaar of stratenmaker. Maar aan uitvoerder, projectleider, ontwerper of tekenaar. Door het zichtbare resultaat heb je echt eer van je werk in de bouw.

Jij regelt en maakt

Bouwen en wonen

Voordat de bouw start, zijn er al veel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd: van tekeningen en berekeningen maken tot het regelen van vergunningen en bestellen van materialen. Na tientallen jaren komt onderhoud en renovatie aan bod.

Interieurbouw

Werk je in de interieurbouw dan maak je stoelen, tafels en kasten op maat in woningen en kantoren. Ook maak je speciale interieurs voor restaurants, hotels, scholen en boten.

Infra

In Nederland hebben we een goede infrastructuur. Dankzij beroepen als stratenmaker en vakman grond-, wegen- en waterbouw beschikken wij over gedegen wegen, bruggen en pijpleidingen.

Hoe werkt het?

Ontwikkelen zoals jij wilt

Je loopbaan blijft in ontwikkeling. Net als jij. Wij begrijpen dat je flexibel wilt bewegen op de arbeidsmarkt. Bij ons kun je doorontwikkelen. Op een manier die bij jou past. De cursus of opleiding die je wilt volgen wordt volledig afgestemd op jouw leerbehoefte. Van één dagdeel tot meerdere jaren. Bij ons gaat werken en leren hand in hand: je leert in de praktijk. Of je nu je vakkennis wilt vergroten of verbreden, je verder wilt specialiseren of jezelf volledig wilt omscholen.

Bijscholen of omscholen

Wil je je verder specialiseren of juist verbreden in je vakgebied? Of volledig omscholen? Dan hoef je niet altijd op nul te beginnen. Jouw ervaring en eerdere opleidingen tellen mee. Tijdens een intake wordt bekeken waar je staat en of het mogelijk is om vrijstelling te krijgen op bepaalde onderdelen. Het kan dus zijn dat je in kortere tijd je opleiding kunt doorlopen. We houden hierbij rekening met de geldende wet- en regelgeving rond examens.

Persoonlijke aandacht

We staan bekend om onze persoonlijke manier van werken. Of je nu een opleiding volgt of een cursus: je kunt rekenen op goede begeleiding en aandacht. Onze docenten kennen de sector en de actuele ontwikkelingen, de dynamiek in de regio en uiteraard het vakonderwijs. We kijken naar wat jij nodig hebt om je scholing succesvol te doorlopen.

Diploma, certificaat of bewijs van deelname

Afhankelijk van de inhoud van je opleiding, ontvang je na afloop van de opleiding een praktijkverklaring, bewijs van deelname, erkend mbo-certificaat of een volwaardig mbo-diploma.

icon

Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of weten welk traject het beste past bij jou?

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?