Algemene informatie beveiliging - Ter AA Werkt

Altijd een waakzaam oog

Over beveiliging

Gratis of voordelig deze opleiding of cursus volgen?

Kijk welke subsidies er voor jou gelden

Klik hier

Als beveiliger zorg je ervoor dat anderen zich veilig voelen. Dit doe je door toezicht te houden, maar ook door in te grijpen als de situatie daar om vraagt. Een verantwoordelijke taak voor iemand die het hoofd koel kan houden.

Evenementen en cafes

Tijdens evenementen zoals sportwedstrijden of concerten kun je worden ingezet als beveiliger. Je zorgt dat mensen zich veilig voelen. Je houdt orde en overzicht en weet hoe te handelen als het uit de hand loopt of dreigt te lopen. Ook wanneer iemand een ongeval krijgt, weet je wat te doen.

Kantoren, winkelketens of winkelcentra

Je houdt toezicht bij grote winkelcentra, winkels, kantoren of industrieterreinen. Je voorkomt diefstal of ongewenst gedrag. Soms is het nodig dat je handelend optreedt. Bijvoorbeeld bij een ongeval, gevallen van (kleine) criminaliteit of brand. Je weet precies hoe te handelen.

Geldtransport

Ook geldwagentransport valt onder de veiligheidsbranche. Tijdens het transport zorg je dat het geld veilig is en blijft en op de juiste bestemming komt. Je rijdt of loopt rond en houdt toezicht. Ook hier geldt dat je precies weet hoe je moet handelen in het geval van (kleine) criminaliteit of een ongeval.

Hoe werkt het?

Ontwikkelen zoals jij wilt

Je loopbaan blijft in ontwikkeling. Net als jij. Wij begrijpen dat je flexibel wilt bewegen op de arbeidsmarkt. Bij ons kun je doorontwikkelen. Op een manier die bij jou past. De cursus of opleiding die je wilt volgen wordt volledig afgestemd op jouw leerbehoefte. Van één dagdeel tot meerdere jaren. Bij ons gaat werken en leren hand in hand: je leert in de praktijk. Of je nu je vakkennis wilt vergroten of verbreden, je verder wilt specialiseren of jezelf volledig wilt omscholen.

Bijscholen of omscholen

Wil je je verder specialiseren of juist verbreden in je vakgebied? Of volledig omscholen? Dan hoef je niet altijd op nul te beginnen. Jouw ervaring en eerdere opleidingen tellen mee. Tijdens een intake wordt bekeken waar je staat en of het mogelijk is om vrijstelling te krijgen op bepaalde onderdelen. Het kan dus zijn dat je in kortere tijd je opleiding kunt doorlopen. We houden hierbij rekening met de geldende wet- en regelgeving rond examens.

Persoonlijke aandacht

We staan bekend om onze persoonlijke manier van werken. Of je nu een opleiding volgt of een cursus: je kunt rekenen op goede begeleiding en aandacht. Onze docenten kennen de sector en de actuele ontwikkelingen, de dynamiek in de regio en uiteraard het vakonderwijs. We kijken naar wat jij nodig hebt om je scholing succesvol te doorlopen.

Diploma, certificaat of bewijs van deelname

Afhankelijk van de inhoud van je opleiding, ontvang je na afloop van de opleiding een praktijkverklaring, bewijs van deelname, erkend mbo-certificaat of een volwaardig mbo-diploma.

icon

Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of weten welk traject het beste past bij jou?

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?