Engelse les op de basisschool - Ter AA Werkt

Voor docenten en onderwijsassistenten

Engelse les op de basisschool

Gratis of voordelig deze cursus volgen?

Kijk welke subsidies er voor jou gelden

Meer informatie
icon

Cursusduur: 10 bijeenkomsten

icon

School: 1,5 uur les per bijeenkomst

icon

Locatie: Helmond, Keizerin Marialaan 2 of op locatie

icon

Toelatingseisen: afhankelijk van Intake wordt start niveau bepaald

icon

Prijs: vanaf €350*

icon

Start: N.t.b.

Een praktische cursus om te leren hoe kinderen een vreemde taal leren en hoe verschillende didactische werkvormen ingezet kunnen worden om Engels op een communicatieve manier aan te bieden.

Engelse les krijgt op de basisschool steeds meer aandacht maar het onderwijzen hiervan kan een lastige klus zijn. Methodes bieden een bepaalde aanpak maar past deze wel bij jouw stijl van lesgeven of de leerstijl van de leerlingen? Wil je meer te weten komen over het aanleren van een vreemde taal en het materiaal uit een methode leren aanpassen of op een andere manier aanbieden dan is deze cursus iets voor jou!

Voor de start van de cursus wordt het startniveau bepaald waarmee een advies wordt uitgebracht over welke cursus het beste past bij u / uw medewerkers. De cursus is geschikt voor beginners tot gevorderden waarbij beginners eerst meer aan de taal zullen werken en gevorderden sneller met de inhoudelijke opdrachten aan de gang zullen gaan. Het heeft voor de voortgang van de deelnemers de voorkeur om groepen te vormen van hetzelfde niveau.

 

Wat mag je verwachten?

Je leert door te doen, met praktische opdrachten  ga je aan de slag met didactiek om een vreemde taal over te brengen op de kinderen. Daarnaast werken we ook aan je eigen niveau van de taal. Dit alles onder begeleiding van een ervaren docent Engels. De cursus rond je af met een eindopdracht waarin je het geleerde laat zien.

Bewijs van Deelname

Aan het einde van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Vaardigheden

  • Uitbreiding van de woordenschat passend bij het werkveld
  • Didactische werkvormen gericht op het onderwijzen van Engels als een vreemde taal
  • Classroom English
  • Beheersen van het Engels op een hoger niveau

Wat kun je na deze cursus?

Aan het einde van de cursus heb je meer handvaten om een vreemde taal te onderwijzen en beheers je de taal zelf ook op een hoger niveau.

Talen

Opleiding en cursussen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?